x

امروزه يادگيري و به کارگيري يک زبان ديگر به جز زبان مادري از ضروريات است. از آنجايي که زبان انگليسي به دلايل متعدد گستره وسيعي را در علوم، متون، فرهنگ، تجارت، اقتصاد و ... در بر گرفته است، يادگيري آن به عنوان زبان دوم در همه جوامع يک امر اجتناب ناپذير است. همان گونه که مي دانيد دروس زبان انگليسي در دوران متوسطه مفاهيم عام را دنبال مي نمايد و ضرورت آموزش پيشرفته و تخصصي آن در رشته هاي علمي گوناگون باعث شده است که در دانشگاه ها نيز به اين امر اهتمام ورزند. مرکز زبان دانشگاه صنعتي اصفهان با هدف افزايش آگاهي و مهارت دانشجويان در زمينه زبان خارجي با ارائه دروس زبان عمومي و تخصصي فعاليت مي نمايد.

مرکز زبان دانشگاه صنعتي اصفهان در سال 1358 همزمان با تاسيس اين دانشگاه راه اندازی شد.

با توجه به کافي نبودن آموزشهاي زباني دانشجويان قبل از ورود به دانشگاه، اين مرکز با هدف توسعه مهارتهای زبان انگليسی دانشجويان در امرآموزش دروس زبان عمومي و تخصصي رشته هاي مختلف دانشگاه صنعتي اصفهان و ارائه خدمات آموزشی برای دانشجويان اين دانشکده ها به فعاليت مشغول است.

مرکز زبان با برخورداري از تجهيزات  به روز و امکانات مناسب از جمله آزمايشگاه زبان مجهز به سيستم چند رسانه اي Xclass،۲۳۴۹ جلد کتاب، اينترنت و بانك الكترونيكي محتواي آموزشي ابزار لازم را در اختيار دانشجويان قرار مي دهد تا با استفاده از منابع به روز از تأليفات علمی به زبان انگليسی و آزمونهای داخلی وبين المللي بهره مند گردند.

مركز زبان دانشگاه صنعتي اصفهان ضمن ارايه گسترده زبان عمومي و تخصصي رشته هاي مختلف فني مهندسي و علوم پايه ، ويرايش و ترجمه مقالات رشته هاي مختلف  از سال 1393 به پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد آموزش زبان انگليسي پرداخته است.

در اين مرکز 5 نفر هیات علمی عضو و 8 نفر هیات علمی مدعو مشغول فعاليت هستند. مرکز زبان در طبقه سوم ساختمان پژوهشگاه دانشگاه صنعتی واقع شده است.