پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش زبان

مركز زبان دانشگاه صنعتي اصفهان از سال 1393 اقدام به پذيرش دانشجوي ارشد رشته آموزش زبان انگليسي كرده است و هر ساله تعدادي دانشجوي جديد مي پذيرد. متقاضيان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت سازمان سنجش مراجعه نمايند.

ویرایش مقالات

درباره ما

امروزه يادگيري و به کارگيري يک زبان ديگر به جز زبان مادري از ضروريات است. از آنجايي که زبان انگليسي به دلايل متعدد گستره وسيعي را در علوم، متون، فرهنگ، تجارت، اقتصاد و ... در بر گرفته است، يادگيري آن به عنوان زبان دوم در همه جوامع يک امر اجتناب ناپذير است. همان گونه که مي دانيد دروس زبان انگليسي در دوران متوسطه مفاهيم عام را دنبال مي نمايد و ضرورت آموزش پيشرفته و تخصصي آن در رشته هاي علمي گوناگون باعث شده است که در دانشگاه ها نيز به اين امر اهتمام ورزند. مرکز زبان دانشگاه صنعتي اصفهان با هدف افزايش آگاهي و مهارت دانشجويان در زمينه زبان خارجي با ارائه دروس زبان عمومي و تخصصي فعاليت مي نمايد.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی